Dr. Oetker introduceert een chocoladepizza en je wilt ‘m proeven

Als jij jouw pizza met salami, hawaï of funghi helemaal zat bent hebben we goed nieuws voor je. Want hoe klinkt het als Girlscene je vertelt dat Dr. Oetker het beste van twee werelden gaat combineren en dat op één pizza stopt? Vrij fantastisch toch? Eén ding is zeker: dankzij dit nieuws wil jij vanavond nog pizza op tafel zetten. Lees snel verder.

Het vriesvak in je lokale supermarkt ligt vol pizza’s tonijn, mozzarella-tomaat en prosciutto’s, maar die maken straks plaats voor een compleet nieuwe smaak. Dr. Oetker weet in ieder geval hoe ze je hart moeten winnen, want de Italiaanse lekkernij die zij vanaf november verkopen is to die for.

Dr. Oetker chocoladepizza

Holy freaking moly, Dr. Oetker komt dus met een chocoladepizza. YES! Zelfs iemand die geen fan is van pizza moet dit lekker vinden, toch? De Dolce al Cioccolato is afgetopt met drie verschillende soorten chocolade. Probeer de tien minuten oventijd vol te houden zonder dat het water je in de mond loopt, maar daarna kan je wel genieten van een lekker stukje pizza. Met chocola.

In België zou de pizza deze week al in de schappen moeten liggen bij Carrefour. Nederlandse fans moeten even wachten, naar verluidt kunnen wij pas vanaf november smullen van deze geweldige snack. Houd de Albert Heijn bij jou in de buurt in de gaten!

Beeld: iStock | Bron: HLN.be, RTLnieuws.nl

Powered by: GirlScene.nl