DIY: wijnglazen versieren – super easy & leuk

Staat jouw kast ook vol met wijnglazen die eigenlijk allemaal wel een beetje op elkaar lijken? Tijd om de boel wat op te fleuren en je wijnglazen te versieren! Wij hebben een hele leuke DIY wijnglazen versieren, voor je gevonden die ook nog eens héél makkelijk is. Ook leuk om dit samen met je vriendinnen in een avondje te maken, want het is net zo simpel als je nagels lakken!

DIY wijnglazen versieren

Deze DIY wijnglazen versieren tover je je saaie wijnglazen in no time om tot echte glamour party-glazen. Komt dat even goed van pas, zo met de feestdagen voor de deur!

Wat heb je nodig?

  • Wijnglazen
  • Nagellak (2 verschillende kleurtjes per glas is het leukst)
  • Dienblad
  • Satéprikker of speciale nail art dotter

diy wijnglazen

Wat moet je doen?

  1. Schenk wat nagellak op een dienblaadje die vies mag worden, het handigst is om de 2 kleuren naast elkaar te doen.
  2. Vervolgens is het heel makkelijk, je zet stipjes waar je maar wilt! Het handigst is om onderaan te beginnen zodat je het glas kunt omdraaien en verder naar boven kunt ‘stippen’.
  3. Stip zo verder tot de hele onderkant en een deel van de zijkant bedekt is.
  4. Laat de glazen goed drogen, afhankelijk van de dikte van je stipjes kan het soms wel een paar uur duren voordat de nagellak echt droog is. Als de nagellak droog is kunt je er ook nog een doorzichtige topcoat overheen doen voor de bescherming.

That’s it en nu is het time to party! Dus heb jij een leuk feestje op de planning staan of wil je tijdens de feestdagen lekker uitpakken met een mooi gedekte tafel, dan zijn deze glamour party-glazen gegarandeerd de blikvanger van je party.

diy wijnglazen
Bron: ISpyDiy

Heb je de DIY-smaak te pakken en zin in meer leuke do it yourselfs? Bekijk dan al onze DIY Reports!

Powered by: FollowFashion.nl