DIY uneven hem jeans (ongelijke broekspijpen)

Als een tijdje zit ik te azen op een uneven hem jeans (een jeans met ongelijke broekspijpen). Maar laatst zag ik in mijn kledingkast een oude spijkerbroek liggen en dacht ik opeens: ‘Ik maak ‘em gewoon zelf!’ Het scheelt in m’n portemonnee en deze DIY uneven hem jeans is echt super easy!

Jeans: tijdloos & trendy

Voor op je werk, een etentje of een middagje shoppen, een jeans is voor bijna elke gelegenheid wel geschikt. Volgens mijn heeft een jeans nog nooit een modeseizoen overgeslagen en dat maakt het een tijdloos en trendy fashion item. Ken jij iemand die geen jeans heeft, ik ken er namelijk geen een. Dit seizoen zie je veel uneven hem jeans en nu kun je er eentje in no time bestellen of maak ’em gewoon, want deze DIY uneven hem jeans maak je heel makkelijk en snel.

DIY uneven hem jeans

diy uneven hem jeans reportWat heb je nodig?

  • oude spijkerbroek
  • (stoffen)schaar
  • meetlint of een lineaal

diy uneven hem jeans benodigdhedenHoe maak je een uneven hem jeans?

  1. Knip de zoom van je spijkerbroek af.
  2. Leg je spijkerbroek met de voorkant naar boven en knip, langs de naad, beide pijpen zo’n 5 cm in.
  3. Knip het gedeelte dat je net het ingeknipt hebt van beide broekspijpen af.

Meer kan ik eigenlijk niet van deze DIY uneven hem jeans maken omdat het gewoon zo eenvoudig is. Wat je nog wel kunt doen is dat je nog wat extra rafels aan de onderzijde maakt.diy uneven hem jeans fashion

Wat is jouw favoriete jeans?

Ben jij een echte jeans lover? Dan ben ik heel benieuwd wat jouw favoriete jeans is, een boyfriend, skinny, flared of een heel ander model? Laat je het me weten in een reactie hieronder?

Hoe je een jeans een distressed of ripped look geeft? Anne laat het je zien: DIY ripped jeans.

Bron: Wishes & Reality

 

 

Powered by: FollowFashion.nl