Dit stelletje heeft een leeftijdsverschil van 25(!) jaar

Amarens en Peter zijn ongeveer een half jaar samen en wonen samen. Ze zijn stapelverliefd op elkaar, maar er is een opmerkelijk detail: Amarens is 23 en Peter is 48. Ondanks dat de twee flink wat jaren schelen, 25 jaar om precies te zijn, ziet Peter het leeftijdsverschil niet als een probleem. Ook Amarens sluit zich hierbij aan en gaat graag samen met de 15-jarige dochter van Peter op pad. Hun verhaal lees je hier.

De twee tortelduifjes wonen sinds een tijdje samen, “Ik had een tijdelijke huurwoning. Omdat ik daar niet zoveel was, en vanwege dubbele lasten, heb ik de huur opgezegd en ben ik bij Peter ingetrokken. Het gaat echt heel goed. Voor het wonen stort ik geld naar Peter. Dat was het gemakkelijkste, want van zijn rekening gaan die vaste lasten al automatisch af”, aldus Amarens.

Amarens betaalt zo’n 340 euro per maand over naar Peter. Ook helpt Amarens mee met het betalen van de boodschappen, waar ze zo’n 500 euro voor beschikbaar hebben. Toch lukt dit niet altijd omdat ze ook graag naar het theater en naar voetbalwedstrijden gaan, ondanks de blikken die ze soms krijgen.

Amarens (23) en Peter (48) ‘Ons leeftijdsverschil is geen probleem’

Om de situatie nog wat complexer te maken heeft Peter een dochter van vijftien jaar oud. Het meisje woont bij haar moeder, maar is ook regelmatig bij Amarens en Peter.

Ondanks het leeftijdsverschil en de verschillende fases van hun leven waar ze nu in zitten, zijn ze het over een ding eens: “Als we uit eten gaan, letten we niet op de prijs. We zijn beiden niet moeilijk qua geld. We verkeren in de gelukkige omstandigheid dat we twee inkomens hebben. De vakantie laatst naar Portugal hebben we helemaal fiftyfifty gedaan.”

Alles in huis is van Peter, er staat slechts één kast van Amarens. Al haar spullen heeft ze verkocht, maar samen hebben ze wel een slaapkamerkast gekocht bij IKEA. En die hebben ze samen in elkaar gezet. “Zonder ergernis!”

Als het aan Amarens en Peter ligt gaan ze nooit uit elkaar, ondanks wat mensen van het leeftijdsverschil vinden.

Lees hier het complete interview van Amarens en Peter.

Bron: AD | Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl