Dít Nederlandse model is de nieuwe Victoria’s Secret Angel

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Beyoncé hult zich twee maanden na de bevalling in een loeistrak jurkje, Kylie Jenner voelt zich soms ook down, naaktfoto’s van Kristen Stewart en haar vriendin uitgelekt en dít Nederlandse model is de nieuwe Victoria’s Secret Angel!

In shape komen na een bevalling, laat dat maar aan Beyoncé over. In juni verwelkomden de superster en haar man Jay Z hun tweeling Sir en Rumi. We hebben allemaal gezien hoe groot haar babybuik was. Maar van die dikke buik is nu, twee maanden na de bevalling, niets meer over. De zangeres perst zich enkele weken na de bevalling alweer in een loeistrak jurkje. Beyoncé deelt foto’s van haar post baby body op social media. Om het nog even erger te maken: de foto’s schijnen al anderhalve week eerder te zijn gemaakt, wat betekent dat ze in minder dan twee maanden alweer in shape is… 

Het leven van Kylie Jenner lijkt over rozen te gaan met alle peperdure auto’s, exclusieve feestjes en coole connecties. Maar ook Kylie ligt weleens in bed vanwege een slecht humeur. Dat laat ze in haar eigen realityserie Life of Kylie zien. De reden dat ze zo down is? Haar liefdesleven. Haar relatie met Tyga is op de klippen gelopen en dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten. “Het moeilijkste aan het hebben van een relatie is voor mij dat het over het hele internet gaat,” zegt ze. “Je moet constant andermans mening over jouw relatie horen. Het is heftig. Meestal is het niet eens waar. Je hebt geen idee wie ik ben in een relatie en wat voor band ik met de ander heb.” Soms wordt het haar even te veel. “Ik heb soms het gevoel dat ik een relatie met de hele wereld heb.”

Het was niet zo’n fijne week voor Kristen Stewart en haar vriendin Stella Maxwell. De actrice en het topmodel kwamen voor een onaangename verrassing te staan toen hun naaktfoto’s uitlekten. Op één van de foto’s is te zien hoe Kristen naakt achter Stella, die een selfie maakt, in de badkamer staat. Een hacker heeft de foto’s aan een website verkocht, waarna de intieme kiekje gepubliceerd zijn. Het stel is woest en heeft een advocaat in de arm genomen. Ze eisen dat de foto’s verwijderd worden. Helaas voor het knappe koppel is het moeilijk om te achterhalen wie de foto’s heeft gestolen. 

Er is een Geordie Shore baby op komst! Gaz heeft aangekondigd dat hij zijn eerste kindje verwacht met zijn vriendin Emma. Een klap in het gezicht voor zijn ex Charlotte. Zij maakte onlangs bekend dat ze ooit zwanger was van Gaz, maar het om een buitenbaarmoerdelijke zwangerschap ging. Een vreselijke tijd voor Charlotte, maar Gaz liet het in die periode afweten. Charlotte barstte daarom in huilen uit op Ierse televisie toen ze reageerde op het nieuws van haar ex. 

We hebben Doutzen Kroes, maar ook Roosmarijn de Kok! Die laatste ken je waarschijnlijk nog niet, maar daar komt verandering in. Het 22-jarige model uit Amerongen is gekozen als nieuwe Victoria’s Secret Angel. Het topmodel mag meelopen in de befaamde modeshow van het lingeriemerk. Door deze klus gaat haar carrière als een speer en binnenkort kent iedereen haar naam. Super cool dat er nóg een Nederlandse op de Victoria’s Secret catwalk paradeert!

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl