Deze Primark hakken gaan viral en als je ze ziet begrijp je waarom

We weten niet hoe het met jou zit, maar op Girlscene HQ willen we ASAP een shoptripje naar Primark plannen. Ze hebben namelijk fantastische hakken (en met fantastische bedoelen we eigenlijk FANTASTISCHE hakken) waar je Disneyhart sneller van gaat kloppen. Niet voor niets gaan deze schatjes nu viral. Kijk snel mee, maar pas op: grote kans dat je ze meteen in je bezit wilt hebben.

Het is tijd om je wensenlijst aan te vullen, want na die geweldige Primark jas van laatst wil je ongetwijfeld ook deze hakken aan je garderobe toevoegen. Later dit jaar komen namelijk look-a-like Oscar Tiye hakken in de winkels te liggen. Misschien zegt die naam je niet zoveel, maar als je de schoenen ziet begrijp je misschien wél over wie we het hebben.

Primark Minnie Mouse hakken

Primark komt namelijk met een kopie van de super bekende en achterlijk dure Minnie Mouse heels. Voor the real deal leg je zo meer dan €500 neer, terwijl de Primark schoenen volgens het Britse Independent £14 kosten, wat omgerekend iets meer dan €15. Score!

Het is nog niet bekend of de hakken ook in Nederland te koop zijn, dus waarschijnlijk moeten we even wachten tot Primark op Instagram deze geweldige schoenen aankondigt. Dan laten ze altijd meteen weten in welke landen de beauty’s verkrijgbaar zijn.

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl