Deze leuke dingen kan je vragen (en geven!) voor je verjaardag

Jarig zijn is één van de leukste dingen die er is. Op deze dag verheug jij je al maanden en dan is het eindelijk zover! Geef je een feestje? Als het antwoord op de vraag ‘ja’ is, dan moet je wel weten wat je wil hebben. Wil je geen cadeaus krijgen waar je niet blij mee bent? Dan is het handig om te bedenken wat je cadeauwensen zijn. 

Een boek
Misschien denk je nu wel; lekker cliché om een boek te vragen, maar een boek is een heel leuk cadeau omdat je er lang mee kan doen en het altijd kan bewaren. 

Kleding
Kijk zelf online bij winkels wat er allemaal is voor 10 euro en stuur vervolgens de links naar je vriendinnen. Zorg er wel voor dat je niet hetzelfde meerdere mensen vraagt.

Toiletartikelen 
Spullen zoals douchegel, bodybutter en shampoo zijn fijne spullen om te krijgen. Ga zelf naar The Body Shop om te ruiken welke geuren je lekker vindt. Zorg dat je je vriendinnen een lijstje geeft met producten die jij graag wil. 

Make-up 
Make up! Altijd een goede optie. Heb je nog mascara of lippenstift nodig? Vraag dit aan je lieve vrienden en vertel ook welk merk jij fijn vindt. 

Iets praktisch 
Heb je nog een kussen nodig? Of sokken? Altijd handig om iets functioneels te vragen. Zo hoef je dat zelf niet meer aan te schaffen.

Eten 
Eten is altijd een goed idee! Wees wel specifiek. Wat lust je (niet)? Heb je allergieën of dieetwensen?

Telefoonhoesje
Een mens heeft nooit genoeg telefoonhoesjes. Laat je verrassen door te zeggen dat je een hoesje wil, maar door niet te zeggen welke. Zo blijft het cadeau toch een verrassing. 

Giftcard
Een giftcard is misschien niet heel origineel, maar wel chill! Zo kies je mooi zelf je cadeau uit.

Geld
Geld is óók niet origineel, maar als jij een duidelijk doel hebt waar je voor wil sparen (bijvoorbeeld vakantie of schoenen), dan dragen je vrienden daar een steentje aan bij.

Samen wat leuks doen 
Het is altijd leuk om iets te krijgen wat jullie samen doen. Als je aan al je vrienden duidelijk maakt dat je liever een cadeau is de vorm van een dienst wil dan een product, heb je na je verjaardag nog heel veel leuke dagen op de planning!

Massage
Vraag een massage aan je vriendinnen. Dit is iets wat je niet zo snel voor jezelf zou boeken, maar als je dit voor je verjaardag krijgt, kan je lekker ontspannen en genieten van een heerlijke spadag, massage of manicure. 

Fashion nieuws 

Bron: Zmonline.com, Seventeen.com, Wikihow.com | Beeld: iStock 

Powered by: GirlScene.nl