Deze haarstijlen zijn perfect voor de zomer!

Deze zomer willen we niet alleen dat onze outfits er flitsend uitzien. Nee, we willen ook nog eens een leuke coupe! Je haar los is leuk, maar op een snikhete dag heb je toch liever je haar opgestoken. In de avond mogen de haartjes weer los wapperen. Hier zijn een paar tips om je haar zo leuk mogelijk te stylen voor de zomer. 

Het is deze zomer helemaal de trend om een kleurtje in je haar te hebben. Je ziet het steeds meer. Roze is weer helemaal back! Je haar kleuren kan natuurlijk permanent en door de kapper laten doen. Maar wil je kijken of een kleurtje bij je past of elke keer een nieuwe kleur? Koop dan wash out verf, deze haarverf is er na een paar keer wassen weer uit, maar je hebt toch een leuke kleur in je haar gehad voor de warme dagen. Vraag aan je moeder of vriendin of zij je kunnen helpen om alle plukjes te verven. 

 

Ook je haar een stukje opgeschoren is erg trendy dit seizoen! Helemaal hip als je naar een festival gaat en je haar opsteekt. Opscheren is zeker aan te raden om door de kapper te laten doen, want het scheren moet heel erg precies. Denk wel goed na van tevoren of je dit echt wil, en op welke plek. Want het duurt natuurlijk heel lang voordat het haar weer op dezelfde lengte is als het lange deel van je haar. 

Dit is een lekker casual look voor overdag. Overdag wil je je haar zo min mogelijk in de weg hebben zitten. Op vakantie ga je misschien wel een lange wandeling maken of de hele dag op het strand liggen en in de zee zwemmen. Dan wil je zo min mogelijk moeite hoeven stoppen in die bos haar van je, maar het moet er natuurlijk wel een béétje verzorgd uitzien. 

 

‘s Avonds na dat dagje zonnen kunnen de haren weer los en kan je het mooi maken. Opgestoken of in een vlecht? Of misschien zelfs steilen? Eén van de leukste dingen op vakantie is na een lange dag bijbruinen, je opmaken voor een avond uit eten of een feestje. Mooi jurkje, opmaken en je haar in een mooi model: 

 

Fashion nieuws 

Bron: Instagram | Beeld: Pixabay

Powered by: GirlScene.nl