Deze expliciete seksscène van Gossip Girl’s Chuck en Blair werd nooit uitgezonden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Audrina Patridge van The Hills gaat scheiden om een hartverscheurende reden, deze expliciete seksscène tussen Chuck en Blair werd nooit uitgezonden en dit ultieme Hollywoodkoppel is na een break weer bij elkaar. 

Het leek zo’n sprookje. Audria Patridge die na haar rol in The Hills niet alleen carrière maakt, maar ook gelukkig getrouwd is en moeder van dochtertje Kirra. Maar achter gesloten deuren blijkt het sprookje een nachtmerrie te zijn. Deze week werd bekend dat Audrina de scheiding heeft aangevraagd van haar man Corey Bohan. Dat is niet voor niets. De realityster is naar eigen zeggen mishandeld door haar man, met wie ze vorig jaar november in het huwelijksbootje stapte. Zo zou hij haar hebben geduwd terwijl ze hun dochtertje in haar armen had. Ook zou Corey hebben gedreigd met zelfmoord. Vorige week haalde ze de kinderbescherming erbij en vroeg ze een contactverbod aan. Corey heeft inmiddels een tijdelijk contactverbod gekregen en mag Audrina en hun dochtertje de komende tijd niet meer zien. 

Francia Raísa, de heldin die haar nier aan Selena Gomez doneerde, is weer back on track na de zware operatie. De actrice plaatst een foto waarop ze in de sportschool staat. “Happy to be back,” schrijft ze bij de foto. De littekens die Francia heeft overgehouden aan de donatie zijn ook goed te zien. Dat geeft maar aan wat een waanzinnige gift ze heeft gedaan aan haar vriendin Selena. De superster boft maar met zo’n goede vriendin! 

Het is deze week tien jaar geleden dat de eerste aflevering van Gossip Girl werd uitgezonden. Reden genoeg voor producer Josh Safran om stil te staan bij de legendarische serie. In een interview met Vulture geeft hij toe dat er scènes zijn die nooit uitgezonden mochten worden. Hij doelt op een seksscène tussen Chuck en Blair, aka het heetste koppel van de serie. “Ik heb er spijt van dat we een aantal dingen niet hebben laten zien, zoals Chuck die Blair vingert, en de dildo’s en andere sexy dingen,” zegt de producer. De dildo scène gaat over Georgina die enorme dildo’s naar Dans huis verstuurt, om Serena dwars te zitten. Josh onthult dat het een hilarische scène was omdat Penn Badgley (Dan) oprecht schrok van de grootte van de dildo’s. Helaas mochten ze de scène niet uitzenden van de zender. 

Zijn ze nu wel of niet bij elkaar? We kunnen het niet meer bijhouden, maar op dit moment zijn Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham zeker een setje. De tortelduifjes posten, na de foto’s van elkaar die ze eerder hadden verwijderd, weer kiekjes van elkaar. Hoe lang zou het dit keer goed gaan?! 

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl