De tofste plekken in Nederland om warme chocolademelk te drinken

Het koude weer is in zicht en dat betekent natuurlijk maar één ding: warme chocolademelk. Wie is er niet dol op? Als je op pad gaat tijdens de winterdagen, wil je natuurlijk niets liever dan op de juiste plek een heerlijke warme choco scoren. Heb jij even geluk dat je niet meer hoeft uit te zoeken waar je het beste naar toe kunt gaan, want dat hebben wij al voor je gedaan. Lees snel verder voor de tofste plekjes. 

Metropolitan Amsterdam

Dit leuke tentje is een walhalla voor de echte chocoladeliefhebbers. Een goede mok warme chocolademelk kan zeker niet ontbreken. Je kunt hier van nog veel meer lekkernijen genieten zoals schepijs en heel veel chocolade. Metropolitain omschrijft zijn chocolademelk als ouderwets lekkere dikke chocolademelk. Klinkt goed toch?

Adres: Warmoesstraat 135, Amsterdam

Rocking Chair Utrecht

Voor maar liefst €3,30 kun je hier genieten van die heerlijke mok hot chocolate. Dit koffietentje is ontzettend leuk ingericht en je kunt hier ook prima terecht als je wilt werken achter je laptop. En ja, hoe kun je dat beter doen dan met een lekker warm drankje?

Adres: Willem van Noortstraat 80, Utrecht

Hop & Stork, Den Haag

Bij Hop & Stork draait alles om ruiken, zien en proeven. Het verwennen van de gasten met chocolade, koffie en thee in alle geuren en smaken staat hier centraal. Chocolade stroomt hier zelfs uit de kraan. Je kunt hier ontspannen en genieten van de meest verbluffende smaken. Wat denk je van een oude Reypenaer kaas in combinatie met chocolade-balsamico? 

Adres: Passage 82, Den Haag

Coffeelab Eindhoven

Ze hebben hier niet alleen koffie, maar ook nog eens overheerlijke warme chocolademelk. In dit unieke koffietentje staat energie centraal. Je drinkt dan ook je warme choco tussen het groen. Coffeelab is compleet aangekleed met planten. Hoe leuk is dat?

Adres: Stationsplein 17, Eindhoven

Heerlijk Chocolade Groningen

Chocolade, chocolade en nog eens chocolade. En dan natuurlijk de chocolademelk. De echte chocoliefhebber zal zich helemaal kunnen uitleven in deze winkel. Ze zijn hier van alle markten thuis. Chocoladegeschenken, verschillende soorten koffie, thee, schepijs en warme chocolademelk. Meer chocolade dan dit ga niet krijgen. 

Adres: Folkingestraat 35, Groningen

Puccini Amsterdam

In deze luchroom kun je genieten van heerlijke warme chocolademelk. Je krijgt hier een kop melk en een lolly chocolade et voilà. In de chocolaterie Puccini Bomboni een deur verderop verdrink je bijna in de chocolade. Deze winkel staat ook nog eens in de top 10 van de beste chocolaterieën in de wereld!

Adres: Singel 184, Amsterdam

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl