De leukste winkels in Eindhoven

Wij zijn gek op online winkelen, maar vinden het ook heerlijk om rond te struinen in ‘echte’ winkels. Omdat we zelf in Groningen wonen, shoppen we het vaakst in onze eigen hometown. Maar hoe leuk is het om in een andere stad, zoals bijvoorbeeld Eindhoven, bijzondere boetiekjes en winkels te ontdekken? Dit zijn de leukste winkels in Eindhoven!

Omdat we wel eens in Eindhoven willen winkelen plaatsen we een oproep op Instagram met de vraag wat jullie de leukste winkels in Eindhoven vinden. De reacties met leuke winkels stroomden binnen, kijk maar:

Toen De Meisjes Van Blauw er eenmaal was, was ze er om niet meer te verdwijnen. Wat de uitgebreide garderobe zo hemels maakt? Sinds ze de deuren geopend heeft, heeft ze alleen de mooiste merken geselecteerd om te verkopen in de winkel. Wat deze shop-walhalla zo uniek maakt naast alle luxe, exclusieve ontwerpen? Het heerlijke kopje koffie dat je krijgt en het is vooral heel gezellig.

De Meisjes van Blauw | Kleine Berg 2 | 5611 JV Eindhoven

2Balou is het boetiekje van de zussen Daisy en Nadine Diks. Te vinden in een prachtig pand aan de Kleine Berg en gevuld met de meest mooie kledingstukken en accessoires. Veel items volgens de laatste trends, maar ook bijzondere items. Check vooral ook het sieraden-tafeltje bij de kassa voor kleurrijke en verfijnde juweeltjes van sieraden. Het fijne aan 2Balou is dat vrijwel alles heel schappelijk geprijsd is. Ik zeg vrijwel alles omdat de Mulberry tassen die je vindt in de winkel zo’n beetje de enige uitzondering vormen.

3. My Jewellery


de leukste winkels van eindhoven my jewelery
Dagelijks inspireert My Jewellery modeliefhebbers online met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. Wat begon als webshop en een online bedrijf heeft My Jewellery haar naamsbekendheid en klanten ook bereikt via diverse partnerstores & 6 dedicated My Jewellery boutiques waaronder een prachtige store in Eindhoven.

My Jewellery Boutique | Kleine Berg 3

4. IQ | STUDIO

de leukste winkels in eindhoven schoenen 2
IQ | STUDIO staat voor creativiteit, hartelijkheid, flair en passie voor schoenen, daar worden wij als shoe lovers helemaal blij van. Of je nu inspiratie wilt opdoen, advies wilt, op zoek bent naar hét perfecte paar schoenen of gewoon wat gezelligheid wilt; iedereen is welkom. De passie van IQ | STUDIO vertaalt zich in de prijs, kwaliteit en eerlijkheid, en exclusiviteit staat hoog in het vaandel.

IQ | STUDIO | Kleine Berg 8

5. Season Sister Sale

de leukste winkels in eindhoven season sister sale
de leukste winkels in eindhoven season sister sale2Gedreven door een levenslange passie voor fashion, een bijzondere eigen smaak en onderscheidende kledingstijl, besloten de zusjes Charlotte en Maartje in 2011 om Season Sister Sale op te richten. Hun onderscheidende kledingstijl is romantisch, frivool en lekker edgy, en dat is gelijk ook hun signature. Verder kenmerken zich door veel eye-catcher in hun winkel op te nemen, echte musthaves voor in je garderobe!

Season Sister Sale | Kleine Berg 39-41

6. Vielgutde leukste winkels van eindhoven vielgut
de leukste winkels van eindhoven vielgut 2

Vielgut probeert zich te onderscheiden met ‘rauwe’ en ‘authentieke’ merken en met ‘zorg voor de wereld’. Oftewel merken die fatsoenlijke lokale arbeidsomstandigheden en fabricage garanderen. Daarnaast streven ze naar een zo hoog mogelijk percentage van ecologische en eerlijke materialen. Een 100% sustainability garantie geven ze niet, maar ze doen wel hun uiterste best. de leukste winkels van eindhoven vielgut 3
Extra leuk (en vooral mooi) aan de winkel is dat ontwerper Piet Hein Eek de filosofie van Vielgut naadloos heeft door vertaalt naar een plek waar creativiteit, energie en verbondenheid samenkomen. En omdat de filosofie van Piet Hein Eek zo goed bij Vielgut past, verkopen ze sinds begin 2017 ook zijn mooie meubels en design-items.

Vielgut | Nieuwe Emmasingel 38

En naast deze zijn er nog veel meer leuke winkels in Eindhoven!

Wil je na een dagje shoppen snel iets op tafel zetten? 7 x lekkere eenpansgerechten

Powered by: FollowFashion.nl