De leukste tips voor het stylen van je badkamer

Aan de inrichting van je woonkamer, keuken en je slaapkamer heb je superveel aandacht besteed, maar je badkamer is hoognodig toe aan een metamorfose… Herkenbaar? Laat je heerlijk inspireren door onze badkamer styling tips. Enjoy!

De badkamer, een heerlijke plek om te relaxen

Best suf eigenlijk, dat je bijna elke ruimte in je huis vol liefde inricht behalve je badkamer. Of ben ik nu de enige die hier het minst zijn passie voor interieurstyling insteekt? Mijn badkamer vind ik een heerlijke plek om te relaxen, maar de inrichting is hoognodig toe aan een metamorfose. Rosa heeft net haar badkamer verbouwd, en toen ik dat zag dat ik alleen maar WAUW dat wil ik ook! Eenmaal thuis ben ik gelijk achter m’n laptop gekropen en heb ik me op Pinterest en op verschillende websites zoals bijvoorbeeld badkamerdepot.be heerlijk laten inspireren. Weet je wat ik al vrij snel tot de ontdekking kwam? Met een klein budget kun je al heel makkelijk je badkamer van een frisse nieuwe look voorzien. Kijk je mee?

Badkamer styling tips

Grote spiegels

Als je grote spiegels in je badkamer ophangt, lijkt de ruimte gelijk een stuk ruimer en lichter. Kies je voor een spiegel met een opvallende rand of vorm, dan creëer je hiermee gelijk een mooie luxe eyecatcher in je badkamer.

Speel met kleur

Vaak ogen badkamers vrij clean omdat er weinig kleur gebruikt is. Je creëert heel makkelijk meer warmte en sfeer in je badkamer door meerdere tinten kleur aan je badkamer toe te voegen. Verf bijvoorbeeld een muur in een warme kleur en/of voeg leuke gekleurde accessoires toe aan de inrichting. Ook het gebruik van natuurlijke materialen geven veel sfeer aan je badkamer.

A touch of green


kleine badkamer tipsZet een paar groene planten in je badkamer en je zult zien dat je hiermee je badkamer gelijk een hele frisse look geeft. Je kunt een grote plant als eyecatcher neerzetten of zet een paar kleine plantjes neer. Wat ook superleuk staat is een fles of een vaas met een bloem of een groot blad.

Less is more

Accessoires zijn leuk, maar net als voor de rest van je interieur geldt: less is more. Hoe meer accessoires je neerzet, hoe kleiner je badkamer lijkt.

Rosa’s badkamer: before & after

Ik kan het niet laten om nog even terug te komen op de badkamer van Rosa… Als je deze before & after foto’s ziet, snap je vast gelijk waarom ik accuut de kriebels kreeg om mijn badkamer een metamorfose te geven…

Before…
badkamer styling tips before

After…

badkamer styling tips after

badkamer styling tips after
badkamer styling tips after

Mooi hè?!

Meer styling tips voor je badkamer? Dat kan! Binnenkijken: Marlou’s badkamer (before & after)

Powered by: FollowFashion.nl