De leukste DIY’s voor in de herfstvakantie

De herfstvakantie breekt aan en dat betekent voor velen dat ook de verveling toeslaat. Wat moet je toch gaan doen met die zeeën van tijd? Girlscene heeft de oplossing, namelijk de Crea Bea uithangen de komende week. Wil je je kamer nog opvrolijken of kan je nog wat schoolspullen gebruiken? Steek je handjes uit de mouwen en maak mooie creaties. Girlscene maakt het makkelijk voor je, want wij hebben de leukste DIY’s al voor je uitgezocht. 

Er bestaan de leukste DIY’s om van alles en nog wat de creëren. Leuke spulletjes voor in je slaapkamers zoals een zo’n toffe hangplant die op dit moment helemaal hip is. Ook op school ga jij de show stelen met jouw zelfgemaakte gadgets. Wil jij dit op tafel toveren? Bekijk dan snel de onderstaande DIY’s. 

DIY’s voor decoratie van je kamer

DIY’s voor hippe schoolspullen
Zelf een etui of organizer map in elkaar knutselen? Het is makkelijker dan je denkt en ontzettend handig voor op school. Als je je klasgenootjes jaloers wilt maken, weet je wat je te doen staat. 

DIY’s voor kleding
Vind jij het leuk om je eigen kleding te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ben je fan van de choker of wil je toch scheuren in je spijkerbroek? Kijk hieronder voor de video’s. 

Al die DIY’s zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar je moet ook spulletjes in huis hebben om het voor elkaar te krijgen. Kijk bij winkels als Xenos, Hema, Blokker en Zeeman om de handigste dingen te scoren. 


diy xenos
Washi tape Hema €5                                               
Papier set Xenos €2,99

Powered by: GirlScene.nl