De leukste cadeautjes om te geven aan je BFF

Eens in de zoveel tijd moet je je creatieve brein weer aan het werk zetten omdat je beste vriendin binnenkort jarig is. Wat moet je haar in godsnaam toch geven? Op die cadeaubonnen van de drogist is ze ondertussen wel uitgekeken. Iemand anders nog inspiratie voor een leuk cadeau? Jazeker, Girlscene geeft je tips. 

Je wilt een keer wat anders geven, maar je hebt geen idee wat. Misschien ben je wel bereid je handen uit je mouwen te steken en wat creatiefs te knutselen. Ideeën nodig? Lees snel verder. 

Fotoboek 
Er is toch niets leukers om te krijgen dan een boek vol herinneringen? Maak een fotoboek via websites als Albelli of HEMA en plaats de leukste foto’s van jullie samen. Als je echt de crea bea uit wilt hangen, maak je gewoon zelf een fotoboek. Koop een plakboek met blanco papier en plak hier zelf de foto’s in. Versier het met glitters en andere frutseltjes. Hiermee ga je je vriendin sowieso verrassen. Ben je nog niet overtuigd om een fotoboek te maken? Lees dan dit artikel waarom je een fotoboek moet maken. 


Fotowand
Een andere optie met foto’s is een fotowand te maken waarin je foto’s ophangt. Ook hier kun je zelf creatief mee aan de slag door foto’s te printen en in een wandje te hangen, of je bestelt het via deze website. 

scratch map cadeau
Scratch map
Houdt je vriendin van reizen? Dan is een scratch map het perfecte cadeau. Deze kan ze boven haar bed hangen en de landen openkrassen waar ze geweest is. Zo wordt de saaie wereldkaart langzaam een kleurrijke poster. Bestel de scratch map hier. 

Oplaasbare pizza cadeau
Opblaasbare pizza
Van plan om volgend jaar samen op vakantie te gaan? Geef haar dan een opblaasbare pizza cadeau. Dit cadeau heeft verder weinig uitleg nodig, want de foto hieronder zegt al genoeg. Bestel de pizza hier. 

Bakpakket
Sommigen zijn geboren om in de keuken te staan. Is jouw vriendin er zo één? Stel een bakpakket samen zodat ze zelf de lekkerste koekjes en taarten op tafel zet. Haal wat bakvormen, boter, eieren, bakmeel en noem het maar op. Dan kan ze vast beginnen met haar eigen verjaardagstaart. 

High tea
Geef een high tea cadeau. Koop een bon bij een lunchroom of ga zelf een middagje in de keuken staan en maak de lekkerste hapjes. Dat is wel een stuk goedkoper natuurlijk. 

unicorn sloffen cadeau
Unicornsloffen
Deze sloffen wil iedereen toch hebben? De ideale oplossing om je koude voeten op te warmen. Daarnaast loop je er ook nog eens fashionable bij. Jouw vriendin gaat gegarandeerd lachen als ze dit cadeau uit de verpakking haalt. Klik hier om ze te bestellen. 

☆ Bezoek een stad
Ga gezellig met je vriendin op pad. Zoek een stad uit die jullie allebei leuk vinden en maak er een leuk dagje uit van. Je kunt bijvoorbeeld de lunch of het treinkaartje voor haar betalen. Wedden dat ze dit leuk vindt?

Abonnement op een tijdschrift
Vindt ze het leuk om tijdschriften te lezen? Geef haar een abonnement cadeau van haar favoriete tijdschrift. Grote kans dat ze hier hartstikke blij mee is.

Avondje uit
Ga een avond lekker op stap en betaal haar drankjes. Niets leuker dan uitgaan met je vriendin toch? 

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl