De échte reden waarom Kendall Jenner niet meeloopt tijdens de Victoria’s Secret Show

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dit is de reden waarom Kendall Jenner dit jaar niet meeloopt tijdens de Victoria’s Secret Show, Ed Westwick weet nog stééds niet wie Gossip Girl is, deze Riverdale-actrice ontvangt doodsbedreigingen en Teen Mom Farrah deelt een merkwaardige Instagrampost.

De Victoria’s Secret Show wordt minder gezellig dan vorig jaar. Gigi en Bella Hadid verschijnen wel op de catwalk, maar Kendall Jenner schittert door afwezigheid. Sterker nog, ze heeft niet eens auditie gedaan! De reden? Het topmodel heeft een contract getekend bij de grote concurrent La Perla. En tja, dan gaat het feestje niet door. Kendall heeft een fotoshoot gedaan voor La Perla en is ambassadeur. En dan kun je natuurlijk niet vrolijk in lingerie van VS paraderen. Helaas, geen Kendall op de catwalk.

Op 19 september is het tien jaar geleden dat Gossip Girl voor het eerst werd uitgezonden. Time flies when you’re having fun! We moeten het ook alweer een tijdje zónder de serie doen (snik!). Ter ere van dit bijzondere jubileum heeft tijdschrift Vanity Fair een artikel geschreven over Gossip Girl. Ze hebben Ed Westwick – aka onze nummer één hunk Chuck Bass – ook gestrikt om een bijdrage te leveren. Er kwam een merkwaardig feitje aan het licht… Ed zegt namelijk nog steeds niet te weten wie Gossip Girl is. Wait, what?! Jep, het is echt waar. “I still am not sure who GG was lol,” mailde hij naar het tijdschrift. Tijd voor een GG-marathon, Ed? Wij zetten de popcorn vast klaar ;-). 

Het is wel vaker gezegd: Teen Mom Farrah is een beetje doorgeslagen. Dit keer heeft ze haar volgers weer verbaasd door een Instagrampost aan – jawel – plastische chirurgie voor de vagina te wijden. Farrah heeft haar vagina strakker laten maken en is daar razendenthousiast over. “Ik hou van mijn lady parts,” schrijft ze. De tienermoeder deelt het hele proces op social media. Tja, het is maar wat je wil laten zien. 

Deze week werd bekend dat Riverdale een nieuw personage introduceert: de biseksuele Toni Topaz. Ze is een jeugdvriend van Jughead en behoort tot de Southside Serpents. De knappe Toni levert problemen op voor Jughead en Betty. Dit is voor sommige fans zó erg, dat ze actrice Vanessa Morgan de dood toewensen. “Ik heb doodsbedreigingen gekregen. Gelukkig zie ik in dat de meeste doodsbedreigingen simpelweg betekenen dat ze niet willen dat er iets met Jughead en Betty gebeurt. Wie weet of dat zal gebeuren. Mensen trekken te snel conclusies,” zegt Vanessa, die de rol van Toni speelt. Wel heeft ze een warm onthaal gekregen van Cole Sprouse en Lili Reinhart. “Het is heel leuk om scènes met hen te spelen. Ik ben blij dat iedereen zo aardig is. En Madeleine Petsch (die Cheryl Blossom speelt) is mijn beste vriendin in real life!”

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl