Columnist Eline Cordie

Eline Cordie (34) was de afgelopen vijftien jaar onder andere go-go danseres, suikerspinverkoopster en mislukt fotomodel. Nu schrijft ze elke week voor Glamour over alles wat haar bezighoudt.

Spaanse flamencojurk

Toen ik een jaar of vier was had ik een favoriete jurk: hij was rood met witte stippen en leek op de Spaanse flamencojurk die Madonna aanhad in de videoclip voor La Isla Bonita. Ik was er zo verliefd op dat ik hem zelfs aanhad als ik ging slapen. Omdat mijn ouders nooit de gelegenheid kregen om hem te wassen was dat ding op een gegeven moment zo goor dat je er soep van kon koken.

Geld moet rrrrolllen

Ik ben al mijn hele leven lang gek op mode. En dus ging, vanaf het moment dat ik mijn eerste bijbaantje kreeg, vrijwel elke cent op aan kleding. Sparen deed ik niet, ‘geld moet rrrrollen was,’ mijn motto. Ik winkelde vooral bij de grote, goedkope ketens en kon altijd wel een excuus bedenken om “even” iets nieuws te kopen. Ik had m’n dag niet, een slecht rapport gekregen…

Lees verder op:
https://www.glamour.nl/fun/feel-good/a28299045/columnist-eline-cordie-marie-kondo-capsule-wardrobe/