Cole Sprouse en Lili Reinhart hielden stiekem elkaars hand vast tijdens dit interview en niemand zag het

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Eerste foto’s van Lauren Conrad en haar pasgeboren zoontje, Dan uit Gossip Girl gaat in een nieuwe serie spelen, Kylie Jenner onthult de trieste reden waarom ze nooit naar haar eigen prom ging en niemand had door dat Cole Sprouse en Lili Reinhart stiekem elkaars hand vasthielden tijdens dit interview.

Lauren Conrad zit op een roze wolk. De realityster beviel begin juli van zoontje Liam. Ze heeft al die tijd geen foto’s van haar kleine spruit gedeeld, maar voor een flinke zak geld poseerde Lauren maar wat graag met haar zoontje. Ook vertelt ze hoe het moederschap bevalt. “Ik heb altijd gehoopt dat ik een jongen zou krijgen. Jongens zijn zo leuk. Ik was een tomboy, en ik ga altijd het best met jongens om. Toen het geslacht onthuld werd, was ik zo blij.” Lauren heeft gek genoeg nooit een baby fever gekregen. Sterker nog, ze heeft bewust gewacht met het krijgen van kinderen. “We wilden van het getrouwde leven genieten en tot het juiste moment wachten. We hebben onze tijd genomen, dus we konden er echt naar uitkijken,” zegt Lauren. “Ik ben gek op Liam, maar ik heb nooit een baby fever gekregen.”

Nog meer baby- én The Hills-nieuws! Laurens oude vriendin Whitney Port is bevallen van een zoon. “Sorry dat ik even van de radar was afgelopen week. Ik was mijn telefoon kwijt. Grapje, ik heb een mens gemaakt,” schrijft realityster op Instagram. Het jongetje is vorige week donderdag in het ziekenhuis geboren. Whitney en haar man Tim Rosenman hebben hun zoontje Sonny Sanford Rosenman genoemd. Whitney en Lauren zijn geen vriendinnen meer, maar misschien is een playdate een goed excuus voor een reünie? Wij zijn voor!

Ging jouw hart ook sneller kloppen als Dan Humphrey uit Gossip Girl op je beeldscherm verscheen? Penn Badgley stortte zich na de serie vooral op zijn muziek. We hebben hem de afgelopen vijf jaar weinig gezien, tot onze grote spijt. Maar het is weer gaan kriebelen bij de acteur en hij keert terug op tv. Woehoe! Penn speelt de hoofdrol in de serie You. De serie volgt een obsessieve, maar briljante manager van een boekenwinkel, Joe Goldberg (Penn dus). Hij heeft een oogje op aspirant schrijfster Beck en gebruikt de technologie om haar verliefd op hem te laten worden. Ze zoeken nog een knappe blondine die Beck zal spelen. Blake Lively misschien?!

Prom is een groot ding in Amerika. Elke scholier kijkt uit naar prom, een groot school-gala waar je met een date naartoe gaat. Maar Kylie Jenner heeft nooit een prom gehad en daar baalt ze behoorlijk van. De realityster moest vanwege haar bekendheid van school en kreeg thuis les. Hierdoor liep ze ook haar prom mis en moest ze haar vrienden vaarwel zeggen. “Ik was heel verdrietig. Ik moest al mijn vrienden van school ontvolgen. Ze dachten waarschijnlijk dat ik ze haatte, maar ik kon het gewoon niet aanzien. Ze plaatsten namelijk altijd foto’s en ze gingen allemaal naar prom. Ik kon het niet zien. Het maakte me heel verdrietig,” zegt Kylie over het missen van haar prom. Zwaar leven… 

Cole Sprouse en Lil Reinhart hebben lang ontkend dat er iets tussen hen speelt, ook al wees alles op een relatie. De acteurs plaatsten foto’s van elkaar op Instagram en de chemie tijdens interviews was niet te ontkennen. Eindelijk kwam de aap uit de mouw toen Cole en Lili zoenend waren gespot (en nee, niet op de set). Maar we hadden het al veel eerder kunnen weten. De twee deden namelijk niet veel moeite om hun relatie te verbergen! Cole en Lili hielden namelijk elkaars hand vast… tijdens een interview. En het is niemand opgevallen. Hoe dat kan snappen we ook niet, maar het is wel schattig! 

via GIPHY

Beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl