Binnenkort struin jij door deze tijdelijke fashion outlet in de Boliestraat

Yes, een nieuwe kledingzaak! Vanaf 1 december komt er in het pand aan Boliestraat 22 een half jaar lang een outlet met fair fashion genaamd Struin! De Doetinchemse buurvrouwen Mirte Steur en Hadassa van Geemen besloten de uitdaging aan te gaan en deze leuke outlet te beginnen.

“Mijn man Frank handelt in restpartijen en overstock“, vertelt Mirte. “Dat zijn vaak hoogwaardige goederen waarvan er bijvoorbeeld teveel zijn geproduceerd door diverse merken.”

Fairtrade

Daardoor heeft zij diverse fairtrade mode en accessoires kunnen bemachtigen.  “Alles is duurzaam geproduceerd en de oorspronkelijke producenten zijn al helemaal afbetaald volgens een nette fairtrade prijs”, legt Mirte uit. Ze vindt het zonde om items van deze kwaliteit weg te gooien en kwam daarom op het idee van de outlet.

Buurvrouw

Buurvrouw Hadassa werd te hulp geroepen. Ze heeft jarenlang een Italiaanse modewinkel gehad en is dus geen onbekende in de Doetinchemse modewereld. “Dit concept is echter…

Lees verder op:
https://indebuurt.nl/doetinchem/nieuws/nieuw-in/binnenkort-struin-jij-door-deze-tijdelijke-fashion-outlet-in-de-boliestraat~102628/