Binnenkijken bij Rosa Wouters – Scandinavisch interieur met stoere details

Zoals jullie weten ben ik naast mode gek op interieur. Een tijdje geleden heb ik een oproep gedaan om je aan te melden voor deze nieuwe rubriek ‘Binnenkijken bij’. Ik ben op bezoek geweest bij Rosa Wouters en heb haar geïnterviewd. Rosa heeft een eigen blog, schrijft voor Followfitgirls en is een vriendin van mij. Ze woont net als ik in het mooie Groningen en heeft naast een super mooi appartement ook nog eens een inspirerende garderobe!

Binnenkijken bij Rosa

Zaterdag was ik bij Rosa voor deze eerste Binnenkijker. Ze woont in een flat op de 8e verdieping samen met haar vriend Rutger. Het knusse appartement heeft naast de woonkamer en keuken twee extra kamers. De eerste is in gebruik als slaapkamer en de tweede is een multifunctionele ruimte waar gewerkt, gesport en gemasseerd wordt! Benieuwd? Bekijk mijn Binnenkijken video hieronder.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

“Mijn moeder is ook gek op interieur en komt regelmatig met nieuwe dingen voor mijn huisje op bezoek.”

De stijl van Rosa

“Scandinavisch en volgens de laatste trends.” Dat is hoe Rosa haar woonstijl omschrijft. In tegenstelling tot haar studentenkamer is haar interieur nu een stukje stoerder. Met name de Rodeo bank is een gave eyecatcher die zowel bij Roos, als haar vriend, favoriet is. In het interieur is ook veel groen te zien.

Naast de grote gatenplant in de woonkamer spotte ik verschillende cactussen en andere leuke kleine plantjes. Het huisje straalt echt warmte uit en ik ben verliefd op de kleur wand die ze net geverfd heeft! Op Rosa’s wishlist staat nog een grote inloopkast maar dat gaat in dit huis niet gebeuren gezien de beperkte ruimte. Wellicht in een volgend huis..?

“Inspiratie voor mijn interieur doe ik op in woonbladen, op Pinterest en ik kijk graag naar het programma van vtwonen.”

binnenkijkenbinnenkijkenbinnenkijkenbinnenkijkenbinnenkijkenbinnenkijkenbinnenkijken

Lijkt het je leuk als ik binnenkort bij jou langs kom voor een Binnenkijker? Laat het me weten in een reactie. Mocht je vragen hebben aan Rosa dan kun je ze hieronder ook stellen in de comments.

Meer interieur inspiratie op doen? Klik hier. 

Powered by: FollowFashion.nl