Arthur Theate (KVO) begrijpt afgekeurd doelpunt niet: “Absoluut niemand tussen mij en de bal” – Voetbalnieuws

Zaterdagavond kroop KV Oostende door het oog van de naald op Le Canonnier. De Kustploeg zette pas in de slotseconden de 0-1 voorsprong op het bord. Dankzij het late doelpunt deden ze opnieuw een gouden zaak in de stand.

Een diepe zucht op de bank van de bezoekers. KVO leek gefrustreerd achter te blijven, maar Makhtar Gueye scoorde in minuut 92 alsnog het winnende doelpunt. Met deze driepunter zet het Anderlecht opnieuw onder druk, paars-wit kan zich geen nieuwe misstap veroorloven.

De wedstrijd had nochtans veel vroeger in een definitieve plooi gelegd kunnen worden. Fashion Sakala dacht dat hij Oostende in de eerste helft op voorsprong had gezet, maar daar stak de VAR een stokje voor. Scheidsrechter Put ging naar de beelden kijken en keurde het doelpunt af.

Al weet eigenlijk niemand waarom: “De scheidsrechter zei me dat ik buitenspel stond en dat ik Ciranni hinderde in te grijpen, maar ik begrijp het echt niet. Want er is absoluut niemand tussen mij en de bal”,…

Lees verder op:
https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2021-03-21/arthur-theate-kvo-begrijpt-afgekeurd-doelpunt-niet-absoluut-niemand-tussen-mij-en-de-bal