Accessoire inspiratie: 7 x de mooiste telefoonhoesjes

Als je aan accessoires denkt, denk je waarschijnlijk aan een leuke tas, een paar statement oorbellen of een mooie gouden ketting, toch? Maar er zijn veel meer items waarmee je je outfit een verrassende finishing touch kunt geven. Match bijvoorbeeld je telefoonhoesje met je outfit, hoe leuk is dat? Dus daarom: 7 x de mooiste telefoonhoesjes.

Mobiele eenheid

Wie heeft er tegenwoordig geen smartphone? Kun je je nog voorstellen dat er ooit een tijd bestond dat dit heel bijzonder was? Nou ik eigenlijk niet. Nu zie je, of je nu in de supermark of in de sportschool bent, iedereen met z’n smartphone in de weer. Als fashion lover vind ik het zelf superleuk dat m’n  telefoonhoesje bij mijn outfit past. Hoe ik dat aanpak? Een paar tips:

1. Een leuke stash

Om verschillende outfit combinaties te maken is het handig om een stash aan verschillende hoesjes te hebben. Er is keuze genoeg en voor een leuke prijs shop je er zo een paar telefoonhoesjes bij elkaar. Of je nu van glitter, dierenprints, metallic of lekker basic houdt; alles is mogelijk. Mijn stash is ondertussen al aardig uitgebreid. Zo heb ik laatst weer een Leuk iPhone telefoonhoesje van Casimoda geshopt. Blij mee!

2. Accessoires in dezelfde style

De meest eenvoudige manier om je tefeloonhoesje met je outfit te combineren is door al je accessoires in dezelfde style te houden. Zo combineer je bijvoorbeeld een roze hoesje met een statement roze tas en een goudkleurige telefoonhoesje met gouden sieraden.

3. Out of the box

Heb je lef? Vergeet dan het punt hierboven en denk out of the box. Combineer een hoesje met glitters met een zakelijk damespak, een telefoonhoesje met een legerprint met een zachtroze plissé rok of een zakelijk leren telefoonhoesje met een sportieve outfit. Alles kan en alles mag.

7 x de mooiste telefoonhoesjes

Ter inspiratie heb ik een aantal mooie telefoonhoesjes voor je bij elkaar gezocht. Enjoy!

  1. Luipaard geel

  2. Jungle

  3. Ananas

  4. Kiss wink

  5. Florals for day

  6. Lobster all the way

  7. No bad vibes

 

Tof zijn ze, vind je ook niet? Naast deze 7 hoesjes zijn er nog veel meer super leuke hoesjes!

Nu we het toch over fashion hebben… What to wear en what not to wear? Dit zijn dé musthaves voor deze lente & zomer!

Powered by: FollowFashion.nl