9 verrassende sekstips van mannen die je zeker wel wilt weten

Girlscene geeft je natuurlijk je dagelijkse portie sektstips en artikelen over de liefde. Maar we waren ook wel nieuwsgierig naar wat jongens eigenlijk ons als tips kunnen meegeven voor in de slaapkamer. Jongens zijn vaak verlegen, maar het is leuk om een keer te horen wat zij ons graag zouden zien doen. Wij zijn benieuwd naar de tips die de mannen ons kunnen geven seks nog leuker te maken! ​

Tip 1: Wees niet bang om de jongen te vragen naar zijn fantasieën en posities. Het zal je verbazen hoe leuk de antwoorden zullen zijn. Dit maakt je seksleven gelijk ook spannender.

Tip 2: Het opwindend om seks te hebben op verschillende locaties. Dit is exciting voor beide partijen! Schrijf allebei op kaarten op waar je graag nog een keer seks zou willen hebben, hussel ze door elkaar en kies er een uit! Spannend toch?

Tip 3: Veel jongens vinden het niet chill om de dag na een heftige vrijpartij naar werk/school te moeten met battle scars in hun nek. Dus zuigzoenen zijn een no go! Tenzij hij er echt naar vraagt, dan gewoon doen natuurlijk.

Tip 4: Jongens vinden het fijn als je ze vertelt dat je het fijn vindt. Dus vind je seks goed? Laat het hem weten! Jongens zijn ook onzeker, en bevestiging vindt iedereen fijn.

Love Seks Sekstips

Tip 5: Bovenop is een goede optie. Dit laat zien dat je de touwtjes in handen hebt en vaak is bovenop voor jezelf ook fijn.

Tip 6: Wat mannen ook sexy vinden is als je lacht tijdens de seks. Niet uitlachen natuurlijk. Maar glimlachen is wel fijn. Ook dit is een teken van bevestiging.

Tip 7:  ongens worden wild van een goed setje lingerie. Zorg dat je mooi lingerie aanhebt als je lover langskomt. Mannen vallen namelijk op wat ze zien, vrouwen op wat ze horen. Dus mannen vinden het leuk om iets moois te zien!

Tip 8: Oké, deze gaat misschien een beetje gek klinken, maar jongens/mannen vinden het dus geil als je masturbeert waar ze bij zijn. Dit kan opwindend werken en is voor jezelf ook een fijn voorspel omdat je zelf het beste weet wat je fijn vindt.

Tip 9: Guys vinden het ook fijn om verschillende standjes te doen. En met seksspeeltjes werken vinden zij stiekem ook een turn-on. Maar jongens zijn ook verlegen, vaak vinden ze het moeilijk om hierover te beginnen. Als je het leuk vindt kan je er wel zelf over beginnen!

Fashion nieuws 

Beeld: Pixabay | Bron: Cosmopolitan.com, Dailystar.co.uk, Redbookmag.com 

Powered by: GirlScene.nl