9 dates die perfect zijn voor deze zomer

Daten is hartstikke leuk en spannend! Heb je een eerste date of daten jullie al langer? Of is het je vriendje en hebben jullie gewoon zin in een leuke romantische date samen? De zomer brengt altijd een romantische sfeer met zich mee. Maar wat gaan jij en je date eigenlijk doen samen? Dat is een goede vraag… Wij hebben een aantal leuke ideetje voor zomerdagen op een rijtje gezet en hopelijk gaan jullie leuke date tegemoet! 

♥ Naar de dierentuin 
Dit is super gezellig én lekker buiten. Jij en je date kunnen samen naar jullie favoriete dieren kijken. Tip: ben je student? Let dan goed op de korting die je krijgt op je toegangskaart, scheelt heel veel geld! 

zomerdates
♥ Lekker tuinhangen

Zet een opblaasbadje in de tuin, wat tuinstoelen erbij, lekker eten, en je zomerdate is helemaal geslaagd! Zijn jullie allebei ook in zwemkleding, dat belooft veel goeds.

♥ Picknicken 
Maak eerst samen een lekkere smoothie en sandwiches. Ga naar het park en neem een frisbee mee. Dan kunnen jullie van elkaar genieten en van de zon. 

♥ Kampvuur
Ga samen naar een plek waar je vuur mag maken. Bijvoorbeeld bij een meer of bij een strandje. Dan kunnen jullie eerst samen zwemmen en daarna bij het kampvuur zitten. Samen naar de sterrenhemel kijken misschien? Als dat niet romantisch…

♥ Festival
Niets leuker dan met je date naar een festival te gaan. Zo ontdek je zijn muzieksmaak en hebben jullie een top dag samen, want de sfeer op een festival is sowieso al goed natuurlijk. 

♥ Fietstocht
Maak een mooie fietstocht tussen de tulpen. Dit is romantisch en je bent lekker in buitenlucht gezond bezig. Misschien kun jij samen met je date nog een leuke selfie maken tussen de bloemen. 

♥ Wegwerpcamera
Neem een wegwerpcamera mee als je op date gaat. Maak 24 foto’s en laat je rolletje bij Kruidvat afdrukken! 

♥ Andere stad
Rijd met de auto (of ga met de trein) naar een nieuwe stad die jullie allebei niet kennen. Slenter daar de hele dag rond en koop een ijsje… Heerlijk/

♥ Strand
Het strand is in de zomer natuurlijk altijd een goed idee! Wandelen op het strand kan, maar je kan natuurlijk ook de hele dag lekker luieren op een handdoek. 

Bron: Cosmopolitan.com, Elle.be | Bron beeld: Pixabay

Powered by: GirlScene.nl