8 X Leuke cadeautips voor je vriendinnen

Wat is er leuker dan vriendinnen blij maken met cadeaus? Zomaar, omdat ze jarig is geweest, zwanger is geworden, om jullie vriendschap te vieren of omdat ze zo lief is om tijdens je vakantie op je kat te passen. Er is vaak genoeg een leuke reden te verzinnen om je vriendinnen te verassen met iets leuks.

Maar soms is het moeilijk om iets origineels te verzinnen.. Daarom deel ik in deze blogpost een aantal leuke cadeautips met je!

1. Badkamer essentials

Volgens mij wordt elke vrouw hier gelukkig van: lekkere smeersels, scrubjes, gezichtsmaskers, badzout.. Je begrijpt waar ik het over heb: fijne badkamer essentials. Ik vind het altijd leuk om te krijgen en het is nog leuker om dit origineel te verpakken. Bijvoorbeeld met een mooie kaarsenhouder, olijftak en stukje boomschors eronder. Deze is van douglashout en kocht ik gewoon bij de bouwmarkt!

2. Bloemen!

Ook altijd leuk om te krijgen: bloemen! Zelf kreeg ik van mijn vriend laatst een abonnement op Bloomon. Super leuk cadeau maar misschien wel iets te prijzig om je vriendin te geven. Misschien als ze jarig is met een groepje vriendinnen samen geven? Of anders een los (veld)boeket, ook super leuk.  

3. Een digitale verrassing

Woont je vriendin niet bij je in de buurt of je komt lastminute tot de ontdekking dat je haar verjaardag vergeten bent (oeps)? Geef haar een digitale cadeaukaart voor bijvoorbeeld een heerlijk wellness arrangement of een shoptegoed Zalando. Met zo’n cadeau maak je volgens mij elke vrouw blij, toch?!badkamer inspiratie

4. Een eigen creatie

Ook super origineel: maak zelf iets leuks voor je vriendin! In onze DIY rubriek vind je genoeg Do it yourself ideetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze dromenvanger? Klik hier voor de video met uitleg hoe je deze zelf maakt.

DIY Dromenvanger maken

5. Voor de babyshower: eigen gemaakte luiertaart

Ik ga nog even verder op de creatieve tour.. Laatst organiseerde ik een baby shower voor mijn beste vriendin en toen heb ik zelf een luiertaart gemaakt in de vorm van een boot, schattig heh? Helemaal niet moeilijk en bovendien ook nog eens super gezellig om te maken met een andere vriendin. Ik zeg: win win!

6. Accessoires & make-up

Ook hier kunnen wij vrouwen geen genoeg van krijgen: mooie accessoires en fijne make-upjes! Inspiratie nodig voor mooie crossbody tassen? Klik hier.

duifhuizen tas

7. Geurkaarsen

Ik kreeg toevallig dit weekend van een vriendin nog een heerlijke geurkaars en laatst scoorde ik bij H&M home voor een andere vriendin leuke geurkaarsen. Natuurlijk met een mooie print met tekst 🙂

8. Lightbox

De Pinterest waardige lightbox blijft ook een super leuk cadeau. Je kunt er vast zelf een mooie tekst in zetten wanneer je hem geeft.

Nog meer cadeautips nodig? Neem hier eens een kijkje voor originele cadeaus.

Powered by: FollowFashion.nl