8 celebrities die in de gevangenis zaten

Als je denkt dat de sterren in Hollywood schatjes zijn die nooit iets fout doen, dan heb je het mis. Zij zijn namelijk ook ‘gewoon’ mensen die weleens de wet overtreden. Wat zeggen we? Ze doen soms zulke stomme dingen dat ze door de rechter naar de gevangenis worden gestuurd! Ben jij benieuwd welke celebs eigenlijk helemaal niet zo lief zijn? Girlscene zet ze in dit artikel voor je op een rij.


1. Khloe Kardashian

Het is een scène uit Keeping Up With The Kardashians om nooit te vergeten: Kim die op haar kop krijgt van haar moeder omdat ze in de auto selfies blijft maken terwijl er iets serieuzers aan de hand is… Khloé gaat naar de gevangenis. In 2008 ging Khloé de fout in terwijl ze in haar proeftijd zat. Dat kreeg ze namelijk nadat ze was aangehouden achter het stuur met een slok te veel op. Toen ze haar proeftijd schond kreeg ze een celstraf van tot 30 dagen opgelegd.

2. Amanda Bynes
Amanda Bynes was zo goed bezig in Hollywood. Of nou ja, ze was goed bezig tot ze van het padje ging. Ze speelde in de mateloos populaire films She’s the man en Hairspray en had tussen 1999 en 2002 een eigen show op Nickelodeon. Maar veel horen we inmiddels niet meer van haar. Misschien heeft haar celstraf daarmee te maken? Ze moest maar liefst een hele dag de bak in toen ze in 2012 onder invloed achter het stuur zat. Oei.

3. Lindsay Lohan
Lindsay en Amanda leken hetzelfde pad te bewandelen. Nadat Mean Girls ontzettend populair was en Hollywood aan Lindsay’s voeten lag ging het steeds slechter met de actrice. Zo is ze niet één keer maar een paar keer opgepakt tussen 2007 en 2012. Ook Lindsay vond het blijkbaar een goed idee om met drank op achter het stuur te zitten en vervolgens haar proeftijd te schenden… Na een paar bezoeken aan rehab lijkt het inmiddels weer beter met haar te gaan.

4. Paris Hilton
Je zou niet verwachten dat de hotelerfgename Paris Hilton in het rijtje zou staan, maar niets is minder waar. De blondine heeft namelijk flink wat rebelse jaren achter de rug waaraan ze verschillende regels aan haar laars lapte. Toen de rechter haar oplegde om naar rehab te gaan besloot ze om vroegtijdig te vertrekken. Dat had gevolgen: Paris moest toen drie dagen brommen achter de tralies omdat ze niet het programma af had gemaakt.

5. Snooki
Snooki heeft óók wilde jaren achter de rug. En jammer (?) voor haar werd alles vastgelegd door de camera’s van MTV. Tijdens haar Jersey Shore periode heeft Snooki verschillende dingen gedaan die niet door de beugel konden. Maar het toppunt was toch wel openbare dronkenschap. Niet voor niets werd ze daarvoor opgepakt. Gelukkig voor haar werd ze vrijgelaten toen ze weer nuchter was. Gênant was het wel…

6. Amber Portwood
Misschien zegt de naam Amber Portwood je niet zoveel, maar als je ‘Teen Mom’ hoort en haar foto ziet weet je waarschijnlijk precies over wie we het hebben. Tijdens de opnames van Teen Mom werd al duidelijk dat Amber problemen had, maar het leek uiteindelijk alleen maar erger te worden voor de moeder. Amber was in het bezit van marijuana en cocaïne en daarvoor moest ze de bak in. Niet echt handig als je al te maken hebt met een proeftijd voor mishandeling. Oei.

7. Chace Crawford
Gossip Girl-ster Chace Crawford is geen grote boef, maar toch is hij in aanraking met justitie gekomen. Net als veel anderen heeft hij geëxperimenteerd met drugs. Het is alleen niet slim om vervolgens gepakt te worden door de politie terwijl je wiet op zak hebt. Of in zijn geval: wiet in je auto. Het is inmiddels alweer zeven jaar geleden dat dit gebeurd is en hij heeft maar een paar uur in de cel gezeten, maar toch.

8. Lalaine Vergara
Ze was ooit de bestie van Lizzie McGuire toen ze de rol van Miranda speelde in de serie, maar sindsdien is er veel gebeurd. Lalaine Vergara is volwassen geworden én heeft weleens het verkeerde pad bewandeld. In 2008 werd ze aangehouden en dat was slechte timing, want Lalaine had de drug meth op zak. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat de actrice daarvoor werd opgepakt.

Beeld: Brunopress | Bron: People.com, Wetpaint.com, Buzzfeed.com

Powered by: GirlScene.nl