7 Belgische mannelijke influencers met wie jij wel een beschuitje wil eten

Heb je een beetje hotness nodig om de dag door te komen? Look no further. Letterlijk, want wist je dat onze Zuiderburen héél wat knappe influencers hebben rondlopen? De Girlscene redactie deed alvast research – iets met: it’s a tough job... – en vertelt je welke mannen de moeite waard zijn om te volgen. Deze mannen hebben klasse, stijl en een leuke uitstraling. Met andere woorden: ze zijn het volgen waard. Fiet fieuw!

We weten niet hoe het met jou zit, maar er is niets zo fijn als af en toe naar een paar hete boys op Instagram kijken. Sorry not sorry! Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken wat nieuwe accounts betreft zit je hier goed, want we delen tien leuke Belgische mannen met je. Heb jij al op Volgen gedrukt?

1. Jan van Eldere

De Antwerpse Jan is een online content creator en bereikt met zijn Instagram account toch al meer dan 36.000 mensen. Wij snappen wel waarom, want niet alleen zijn content is tof, hij mag er zelf namelijk ook best wezen!

2. Kevin de Clercq

We weten niet of het zijn coole foto’s zijn of zijn knappe kop, maar bij Kevin wil je gelijk op ‘volgen’ klikken. Hij noemt omschrijft in zijn bio wat hij doet in drie woorden: blogger, showbizz en entertainment. 

3. Matthias Geerts

Hallo, laten we Matthias niet vergeten! Mede dankzij zijn superbe gevoel voor stijl is dit een leuk persoon om te volgen. Zo denken 265.000 andere mensen erover, ten minste. 

4. Bert en Jelle Beeckman

De broers Bert en Jelle uit Gent mogen niet in het lijstje ontbreken. Samen runnen ze het blog Bloke, maar stiekem zijn wij meer geïnteresseerd in de personen daarachter…

5. Jonathan Zegbe

Als Jon the Gold behoort Jonathan tot de minder populaire influencers, maar we denken dat het niet lang meer gaat duren. Deze man weet namelijk precies hoe hij zichzelf moet kleden!

6. Ascari Mertens

Ascari is het gezicht achter HOMME SAUVAGE. Zijn exotische naam dankt hij aan zijn Italiaanse roots, net zoals zijn smaak. Ook deze influencer vind je op de straten van Antwerpen, dus wie weet dat je hem daar ooit nog tegen het gespierde lijf loopt…

7. Domien Loubry

Hij is knap, heeft gevoel voor stijl én kan basketballen… We snappen wel dat Domien een vriendin heeft. Helaas verschuilt hij zijn ogen voornamelijk achter een zonnebril, maar dit uitzicht is ook best oké.

Powered by: GirlScene.nl