6 X Drankjes die zorgen voor een platte buik

Misschien weet je al dat wanneer je graag wil afvallen en een platte buik wil krijgen, het -naast sporten- ook belangrijk is dat je op je voeding let. Maar dit geldt zeker ook voor de dingen die je drinkt. Naast drankjes die misschien niet zo goed voor je zijn, zijn er ook genoeg drankjes die dit natuurlijk wel zijn. Wij geven 6 drankjes die zullen helpen bij het krijgen van een platte buik.

1. Fruitwater

Water drinken is heel goed voor je, het is een makkelijke manier om gehydrateerd te blijven maar we horen vaak dat mensen water saai, saaier, saaist vinden. Voeg wat fruit toe, zoals aardbeien of citroen, om te zorgen dat het water een smaak krijgt. Zo wordt water drinken een stuk leuker -en lekkerder-.

2. Watermeloen smoothie

Doordat watermeloen heel veel water bevat, is de watermeloen smoothie ook een heel verantwoord drankje. Het bevat veel vitamines en antioxidanten, erg gezond dus. Bekijk onze variant van de watermeloen smoothie om meteen dit drankje in elkaar te toveren.

platte-buik

3. Iced pepermunt thee

Pepermunt thee hoort zeker in dit rijtje thuis. Pepermunt helpt bij het verwerken van vet in je lichaam, waardoor je een minder opgeblazen gevoel kunt hebben. Daarnaast is hij koud heerlijk als verfrissend drankje in de zomer.

4. Ananas frappé

Wat dacht je van een ananas frappé? Ananas bevat bromelain, dit is een enzym dat proteine afbreekt en helpt bij de spijsvertering. Voeg nog een theelepel lijnzaadolie toe voor onverzadigde vetzuren en we zijn weer een stukje dichter bij die platte buik.

Shop Marlou’s bikini hier!

5. Groene thee

Groene thee, boordevol antioxidanten die bij kunnen dragen aan een platte buik. Op de redactie drinken we eigenlijk niets anders meer. Wanneer je groene thee drinkt voordat je aan een workout begint, kan dit ook voor een verhoogde vetverbranding zorgen tijdens het sporten. Altijd mooi meegenomen.

platte-buik

6. Pure chocolade shake

Door pure chocolade te eten, zorg je ervoor dat je eetlust daalt en je minder food cravings hebt. Prima materiaal voor een shake dus. En zelfs als ontbijt doet deze versnapering het goed.

platte buik

Tip: lees ook de 5 beste oefeningen voor een strakke buik. 

 

Powered by: FollowFashion.nl