5x kleden tegen de kou in de zomer

In de zomer dragen we het liefst jurkjes, hemdjes en blote benen. Helaas is in Nederland het weer zo slecht te voorspellen dat we onze bikini afwisselen met een dikke trui. Toch je zomerjurkje dragen op een koudere dag? Op deze manier zorg je dat je zomerse items een stuk warmer worden.

1. Panty
Allereerst de meest logische tip: draag een panty. De meest makkelijke manier om je outfit direct een stukje warmer én leuker te maken. Kies voor een normale zwarte panty of voor een panty met stipjes of strepen. Niet alleen kan een panty onder een jurkje, maar ook onder een broek. Heb jij een ripped jeans? Kies voor de verandering dan eens voor een panty onder je broek.
 
Asos, €8 | Hema, €6

2. Shirt onder jurkje
Afgelopen jaar zagen we de trend al voorbij komen en wij zijn fan. Draag een shirt onder je jurkje. Fashionable én warm! Wil je nog iets warmer? Kies dan om een blouse onder je jurkje te dragen à la Blair uit Gossip Girl. 

 
Forever 21, €47 | Mango, €35.99

3. Blouse onder crop top
In de zomer is het natuurlijk fijn om cropped items te dragen, maar ook een beetje koud. Draag daarom een blouse onder items die cropped zijn. Heb je net een extra leuk randje onder je topje uitkomen. We like! Ook kun je een shirtje onder een cropped hemdje dragen.

 
Pull & Bear, €22.65 | Mango, €25.99

4. Laarsjes
Laarsjes alleen iets voor in de winter? Think again! Ook in de zomer staan laarsjes nog steeds leuk. Draag ze onder een jurkje of een spijkershortje voor een festival feeling.

 
MJUS, €99.95 | Asos, €50.67

5. Laagjes
Wil je nog wat extra warmte? Draag dan veel laagjes. Deze doe je gedurende de dag makkelijk uit als het weer wat warmer wordt. Denk aan hemdjes, jasjes, sokken… Zo ben je altijd klaar voor mooi weer!

Fashion nieuws

Beeld: iStock

Powered by: GirlScene.nl