5 X Hippe hotspots Antwerpen

Onze zuiderburen komen vaak naar ons toe vanwege onze hippe koffiebarretjes, maar we moeten niet vergeten dat ook België heel wat leuke hotspots te bieden heeft. Vandaar dat we eens de grens over gaan en de leukste koffiebars uit Antwerpen met je delen. Als onderbreking van een dagje winkelen, om de dag te starten, om bij te kletsen met vrienden of om gewoon lekker in je eentje te genieten van een goed bakkie koffie. Dit alles doen we natuurlijk het liefst in een omgeving waar we blij van worden. En dan zit je bij deze vijf hippe hotspots Antwerpen wel goed!

Barnini is al jaren een begrip in Antwerpen en sinds 2014 heeft ze er een zusje bij, namelijk Kaffeenini. Dit zijn twee café’s met dezelfde eigenaar en hetzelfde menu op twee verschillende locaties. Ze hebben hier cappucccino’s met witte chocolade, een koffie verkeerd met Smarties en een warme chocolademelk met Maltezers. Naast de koffie’s die alleen al een lust voor het oog zijn, moet je ook zeker een bagel proberen. Ook niet onbelangrijk: Het interieur is erg gezellig en de service is altijd goed.

hotspots Antwerpen

Nog niet lang open, maar nu al bekend bij de Antwerpenaren: Mirlo’s. Merel, een jonge onderneemster, serveert met veel liefde bijna iedere dag (op dinsdag is ze gesloten) lekkere koffie en maakt ook heerlijke ontbijtjes en lunches. De koffie met oreo’s moet je zeker eens proberen. Naast een vaste kaart, zijn er ook iedere dag andere suggesties! Je kunt er heerlijk op het terras zitten, maar je moet zeker binnen een kijkje nemen, want het interieur is heel schattig en hip ingericht!

hotspots Antwerpen

In een zijstraat van de Meir (de grootste shoppingstraat van Antwerpen) vind je Coffeelabs. Ideaal gelegen om tijdens het shoppen een koffiepauze te nemen. Tijdens de zomermaanden kan je hier heerlijk genieten op het gigantische terras boven. Daarnaast hebben ze een groot aanbod koffies en theetjes! Uiteraard hebben ze ook wat lekkers om te eten.

hotspots Antwerpen

Mademoiselle Moustache is een authentieke koffie- en lunchroom, waarin alles 100% zelfgemaakt is. Het is gelegen in de studentenbuurt, dus mocht je een studentenkaart hebben, neem deze zeker mee! Je krijgt dan namelijk 20% korting. En zoals de naam al zegt: Je mag hier ongegeneerd met een koffiesnor van je kop koffie slurpen.

hotspots Antwerpen

Kolonel Koffie is een specialty koffiebar waar koffie- en theedrinkers zeker aan hun trekken komen. Koffie is verkrijgen in alle geuren en kleuren, zowel warm als koud. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide keuze voor de theeliefhebber en zijn er verfrissende drankjes te krijgen.

Bekijk hier de leukste hotspots in onze eigen stad Groningen. 

Powered by: FollowFashion.nl