5 X Dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen

Dat ik naast mode gek ben op interieur is inmiddels geen geheim meer. Momenteel zijn we de tuinverbouwing aan het afronden en ik kan echt niet wachten tot het klaar is en ik los kan gaan met de finishing touch. Afgelopen weekend hebben we de plantenbakken gevuld met plantjes en toen ik het resultaat zag maakte mijn hart stiekem toch wel een klein sprongetje. WOW! Het wordt echt zo mooi. Tijd om de dingen met jullie te delen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

1. De perfecte sneakers vinden

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe sneakers. Eerlijk is eerlijk; die witte Adidasjes gaan toch op een gegeven moment vervelen en ook mijn All Stars draag ik té vaak. En toen zag ik deze Puma heart sneakers.. Het was liefde op het eerste gezicht! Ze zijn gemaakt van suede en worden geleverd met normale veters en met deze prachtige zijden veters die de stoere sneakers toch net even die vrouwelijke touch geven. Love it!

2. Kleine Bounty zien opgroeien

Als je me op Youtube en Instagram volgt heb je Bounty al regelmatig voorbij zien komen. Deze kleine dondersteen is het nieuwe vriendinnetje van Mila en ook zij maakt me helemaal happy met kleine dingen. Zo sprong ze vanmiddag uit het niets in eens op de nieuwe plantenbakken in de tuin, té nieuwsgierig naar de plantjes die we er dit weekend in hebben gezet. Zo cute!

puma heart sneakers

Onze kleine deugniet zit momenteel echt in haar puber fase en probeert ons regelmatig te testen..

3. Met blote benen naar buiten

I loveeeeee the summer. Hoewel het de afgelopen tijd niet eens super lekker weer was vind ik dat we moeten genieten van het feit dat de temperatuur in de meeste gevallen wel hoog genoeg is om lekker met blote benen te kunnen rondlopen. En het is nog fijner als de jas ook binnen kan blijven. Ik geniet er echt van want voor je het weet is de herfst weer in ons land.

4. Groen in huis

In mijn nieuwe video liet ik al een sneak peek zien van mijn nieuwe botanische hoekje in huis. Bij deze geef ik weer een tipje van de sluier. In september komt het project op SBS6 bij Huizenjacht en daarna zal ik het uitgebreid aan jullie showen. Tot die tijd geniet ik vooral zelf nog van al dit groen in huis.

puma heart sneakers

Mijn nieuwe liefdes: deze Puma heart sneakers van Ziengs

5. Frisse nieuwe highlights

Op een gegeven moment stoor ik me echt te erg aan mijn uitgroei en dat moment was afgelopen weekend daar. Ik besloot weer een bezoekje te brengen aan mijn favoriete kapper in Groningen: The proof. Naast highlights heb ik een Olaplex behandeling genomen om mijn haar extra te verzorgen. Als ik dan thuis kom kan ik het niet laten om steeds even in de spiegel mijn nieuwe frisse coupe te aanschouwen. Ook kan ik mijn haar dan weer in een halve knot dragen zonder dat het van de voorkant lijkt alsof ik donkerblond ben.

puma heart sneakers

Ps. Mijn nieuwe favorieten video al gezien? 

Powered by: FollowFashion.nl