5 mannen die stiekem veel beter in make-up zijn dan jij

Grote YouTube en beautyliefhebbers hebben het ongetwijfeld gezien: 2016 was hét jaar voor mannen om door te breken in de beautyworld. Maar welke grootheden zou je ook in 2017 moeten volgen? Girlscene maakt nu, halverwege het jaar, de balans op. De volgende mannen zijn waarschijnlijk nog behendiger met hun make-up kwasten dan jij en alleen dat al is een reden om op ‘abonneren’ te drukken.

1. PatrickStarrr

Over de YouTuber: Patrickstarrr komt over als een heuse diva, maar dat hij skills heeft is een ding dat zeker is. Op anderen of op zichzelf: hij weet keer op keer een waanzinnige look neer te zetten.

Abonnees: Gezien zijn te gekke tutorials en fantastische samenwerkingen is het niet zo gek dat hij meer dan 2 miljoen abonnees heeft!

Onze favoriete video’s:

2. Jeffree Star

Over de YouTuber: Van de ene na de andere Star! Jeffree draait al heel wat jaren mee in de beauty bizz en mag zich nu een gevestigde naam noemen. Niet alleen is hij heel succesvol op YouTube, hij heeft ook een waanzinnige make-up lijn. Eén woord: HIGHLIGHTER.

Abonnees: The only way is up. Jeffree heeft 4 miljoen abonnees en je hoeft niet raar op te kijken als dat aan het eind van het jaar vijf miljoen is.

Onze favoriete video’s:

3. Manny MUA

Over de YouTuber: Waar moeten we beginnen? Hij is besties met Jeffree Star, Brand Ambassador van Maybelline en super getalenteerd. Houd Manny in de gaten, want hij gaat nog veel groter worden dan hij nu al is.

Abonnees: Manny mag inmiddels ruim 3 miljoen abonnees op zijn cv zetten. Niet slecht voor iemand die twee jaar bezig is.

Onze favoriete video’s:

4. James Charles

Over de YouTuber: Maak kennis met James Charles, de 18-jarige YouTube sensatie van nu. Hij haalde de headlines toen hij het gezicht van CoverGirl werd (super vet!) en gaat met de coole mensen om (een selfie met Kim K? Geen probleem!).

Abonnees: James heeft op dit moment ruim 1 miljoen abonnees, maar waarschijnlijk niet voor lang! Met zijn succes klikken steeds meer mensen op abonneren.

Onze favoriete video’s:

5. Gabriel Zamora

Over de YouTuber: Edgy blauw haar, passie voor make-up en een kaaklijn waar je U tegen zegt. Gabriel Zamora is nog niet zo groot als de andere YouTubers in dit rijtje, maar hij valt zeker op.

Abonnees: De teller staat op dit moment op bijna 200.000 abonnees. Heb jij al op abonneren gedrukt?

Onze favoriete video’s:

Fashion nieuws

Powered by: GirlScene.nl