5 films die dit najaar in de bioscoop draaien en jij moét zien

Heerlijk een avondje of middag naar de bioscoop met je BFF… Tijdens de koude maanden is dat zeker niet erg. Er komen dit najaar ook weer een aantal toffe films uit. Veel films zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen, maar er zitten ook weer wat heerlijke comedies tussen. Plan dat middagje bioscoop dus maar alvast, want deze films wil je zien!

Misfit – 27 september
Misfit is een Nederlandse film waar veel bekende tieners in spelen. Het gaat over een meisje dat in Amerika heeft gewoond en jaren later weer naar Nederland terugkomt. In Amerika was ze populair dankzij haar veel bekeken vlogs en vriendinnen. In Nederland wordt ze als buitenbeentje door VIP squad bestempeld. Als er een kans is om naar Amerika terug te keren, pakt ze die met beide handen aan. Ze moet daardoor wel een lastig dubbelleven leiden en wordt ook nog eens verliefd. Wil ze echt wel terug? 

Detroit – 28 september
Detroit is een spannende misdaadfilm dat zich afspeelt tijdens de ’12th Street rellen’ in de zomer van 1967. Eén van de grootste rellen door rassenverschillen uit de geschiedenis. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen. In de film gaat het om het incident in het Algiers Motel. Drie Afro-Amerikaanse burgers worden doodgeschoten en de Amerikaanse beveiliger Melvin Dismukes wordt aangewezen als moordenaar, omdat hij bij het incident betrokken raakte.

Stronger – 5 oktober
Een inspirerend een waargebeurd verhaal van Jeff Bauman, een man die getroffen werd door de aanslag op de Boston Marathon in 2013. De 27-jarige Jeff wacht bij de finish om zijn ex-vriendin Erin op te wachten. Op dat moment wordt er een aanslag gepleegd en Jeff verliest beide benen. Om de daders te identificeren, helpt hij met het politieonderzoek. Zijn revalidatieproces moet dan nog beginnen. Met steun van Erin en familie gaat Jeff maandenlang door. De film gaat over op de proef gesteld worden, familiebanden en een heel veel moed. 

Alles voor elkaar – 12 oktober
Deze Nederlandse comedy is om te gieren met je vriendinnen. De film gaat over vier vriendinnen waarvan één op haar 30e verjaardag wordt geconfronteerd met een filmpje uit de middelbare schooltijd. Verwachtingen die ze toen hadden, hebben ze helaas niet waar gemaakt. Hoog tijd om dat te veranderen! Keuzes maken is lastig en uiteindelijk zorgt dat voor veel drama, verwarring en veel ellende. Zijn de vier meiden beter af zonder elkaar? 

Flatliners – 9 november
In Flatliners wordt geëxperimenteerd met de dood. Een groep geneeskunde studenten slaan erin door en gaat steeds verder met het uitproberen. Met de bijna-dood ervaring blijken de gevolgen levensbedreigend te zijn en duistere gevolgen te hebben. 


Beeld: iStock 

Powered by: GirlScene.nl