4 X De perfecte outfit voor in het vliegtuig

De zomermaanden zijn inmiddels al een tijdje gaande, maar voor diegene die nog op vakantie gaat de komende tijd(en) is het toch wel handig om te weten welke outfit je aan moet doen in het vliegtuig. Ik vind het altijd belangrijk om super comfortabel zo’n vliegtuig in te gaan, maar tegelijkertijd wil ik er leuk uitzien. Geloof me, dat is soms echt heel lastig.

Ik wurm me soms in de meest oncomfortabele outfits, want wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch? In een vliegtuig gaat dat niet helemaal op.

1. Lange jurkjes

Wanneer je naar een warm land gaat wil je niet te koud gekleed de deur uit gaan, maar je wil je ook niet helemaal kapot zweten als je aan bent gekomen op je tropische bestemming. Verschillende lagen zijn een oplossing, maar maak het jezelf net iets comfortabeler met een lang jurkje. Je kan in Nederland een panty met laarsjes onder je jurkje aan doen en daarop nog een jasje. Je kan er zelfs, indien nodig, nog een sjaal bij omdoen – ook lekker handig als kleedje voor tijdens de reis!

Kies wel die items uit je kast die je op je vakantiebestemming ook gaat aantrekken, maar nog belangrijker; een jurkje en jasje die niet te strak zitten, want daar ga je je aan irriteren tijdens de lange zit. Als je er dan bijna bent kunnen de panty, het jasje en de sjaal zo in de tas.

2. Joggers

Wil je toch niet te overdressed uitgezwaaid worden, maar er wel leuk uit zien, dan kan je voor de meer comfortabele optie gaan. Laatst heb ik al een artikel geschreven over Joggers, de perfecte optie voor een reis! Joggers zijn dan wellicht wel iets dikker qua stof, maar wanneer je het combineert met een luchtige top is het prima vol te houden als je net bent geland.

Naast de joggers zijn er ook nog complete joggingpakken die je aan kan doen. Ze zijn er in allerlei verschillende soorten en maten waardoor het belangrijk is om er wel een aan te trekken die bij je figuur past. Zo is zowel een te strakke als een te wijde gewoonweg niet zo mooi. Daarnaast is te strak ook niet comfortabel!

perfecte outfit in het vliegtuig

3. Jeans

Jeans zitten vaak net iets strakker en het klinkt dan ook een stuk minder comfortabel. Toch zijn daar super handige, misschien wat minder charmante, oplossingen voor. Je kan je favo jeans prima combineren met sandaaltjes en een luchtige top.

Voor de reis neem je een extra los vallende trui mee die gedeeltelijk over je jeans valt zodat je de knoop van je jeans gewoon los kan doen tijdens de lange zit. Niemand die het weet en het zal je reis een stuk aangenamer maken. Op je bestemming gaat de knoop weer dicht en de trui uit en je bent direct klaar voor de cocktailbar aan het strand!

outfit in het vliegtuig

4. Culotte

Dit is toch wel mijn aller grootste favoriet: de cropped culotte. Hij is luchtig, fashionable en zeer comfortabel. Combineer het met een t-shirt of luchtige blouse, zodat het zowel in Nederland als op de plaats van bestemming goed te dragen is. Nog een paar sneakers eronder en je rent zo met je bagage van Schiphol naar het uitgaansleven in het buitenland.

perfecte outfit in het vliegtuig

Een trend die nooit gaat vervelend en op iedere gelegenheid gedragen kan worden. Lees hier!

Bron: Pinterest

Powered by: FollowFashion.nl