3 x leuke kledingtips voor je vriend

De liefde van de man gaat dan misschien wel vaak door de maag, bij vrouwen gaat die grotendeels over (door?) de kleding. Nee, we zijn echt niet zo oppervlakkig dat het alleen om het uiterlijke plaatje gaat. En ja, uiteindelijk is het innerlijk het aller belangrijkste. Maar geef toe, een beetje stijl en klasse maken van een doorsnee man een charmante man. Of niet soms? Dus daarom: 3 x leuke kledingtips voor je vriend.

Een beetje geven en een beetje nemen

We willen natuurlijk niet alleen onze zin doordrammen en dat onze lover kleding draagt waar hij zich helemaal niet happy in voelt. Het is een beetje geven en een beetje nemen. Maar wat valt nu eigenlijk in de smaak bij beide partijen? Je hoort het al; tijd voor kledingtips voor je vriend!

3 x leuke kledingtips voor je vriend

1. Casual chic

Casual chic is een stijl die eigenlijk altijd werkt. Wat er op een dag ook op de planning staat, met een casual chic outfit zit je altijd goed. Zo kun je een jeans heel goed combineren met een nette blouse of een polo, en andersom kun je een nette chino weer casual dragen door er een bamboe t-shirt of een sweater op te dragen. Het voordeel van zo’n bamboe shirt is ook nog eens dat het vocht (zweet) absorbeert, heerlijk zacht aanvoelt en het kreukt minder (je hoeft het dus niet te strijken, yay!).

2. Scandinavisch

De Scandinavische trend is een erg draagbare trend omdat hiervoor geldt: less is more en neutrale kleuren voeren de boventoon. Deze look is dus ideaal voor mannen die wel stijlvol voor de dag willen komen, maar het liever lekker basic houden. Combineer de kleuren zwart, grijs, beige en/of wit in verschillende stoffen en maak eventueel gebruik van laagjes.

3. Hipster

Deze kledingstijl, niet te verwarren met de hipsterstijl, zie je al een tijdje in het straatbeeld voorbijkomen. Logisch, want welke man vindt het nou niet fijn om een jeans, een iets oversized shirt en een paar sneakers te dragen.

kledingtips voor je vriend

Marlou’s vriend draagt naar zijn werk vaak nette kleding met een klassieke trenchcoat. In het weekend blijven deze kledingstukken in de kast hangen en draagt hij het liefs casual kleding: jeans, een shirt of een sweater gecombineerd met een paar sneakers.

In welke kledingstijl zie jij je vriend het liefst?

Samen een weekendje weg? Wat dacht je van een citytrip naar Porto?

Lees verder op:
https://followfashion.nl/kledingtips-vriend