14 redenen waarom we blij zijn dat het herfst wordt

De zomer wordt vaak gezien als de fijnste tijd van het jaar. Maar dat neemt niet weg dat andere seizoenen ook hun charme hebben. Als de zomer afgelopen is zijn er nog mega veel voordelen aan het najaar. Het najaar is echt niet alleen maar grijs weer en huilend je korte rokken achterin de kast leggen. Wij hebben de beste voordelen van het najaar op een rijtje gezet. 

♥ 1. Zon
Het najaar brengt naast regen ook zon! Het is een mooie tijd omdat je nog wel met een truitje over straat kan, maar er tegelijkertijd een briesje in de avond voelbaar is. 

♥ 2. Truien mogen weer
Welk meisje heeft nou niet een geheime liefde voor truien?! Vind een leuke jongen op Tinder of op je school en steel zijn grote, warme trui. Zo kan jij lekker op de bank liggen met een oversized trui die waarschijnlijk ook nog eens lekker ruikt. 

♥ 3. Winter crush
In de winter zoeken we de warmte op, dus ook elkaar. In het najaar kan je nog even shinen met je bruine huid en je lieve jurkjes dus pak je kans en sla, nog voor het echte koude weer begonnen is, die leuke jongen aan de haak om lekker tegenaan te liggen als het weer omslaat.

♥ 4. Onbeperkt Netflixen
In de zomer voel je altijd die druk om naar buiten te gaan en wat te doen. Maar met het koudere weer mag jij ongegeneerd lang de hele dag in je bed liggen om te genieten van de leukste films en series.

♥ 5. Stamppot!
Het is weer tijd voor het beroemdste Nederlandse recept: stamppot! Superlekker en vooral met koud(er) weer. 

♥ 6. Inkopen
Het najaar geeft ook: SALE! Shop erop los en scoor nog snel wat leuke items die je volgende zomer kan dragen. Of kleding die je met het koude weer aankan. Want een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe. 

♥ 7. Niet meer scheren
Hallelujah, je hoeft je benen en oksels niet meer om de dag te scheren, wat een opluchting! Waarschijnlijk hoopte je daar al een lange tijd op. 

♥ 8. Aankomen
Het is de tijd van het liggen en eten. Lekker boeien dat je weer een paar kilo aankomt, niemand die het ziet want jij draagt een oversized sweater en geniet van je chocola. 

♥ 9. Vroeg naar bed
Laten we eerlijk zijn, vroeg naar bed is stiekem heel erg lekker. En nu het weer vroeger donker wordt kan jij schaamteloos mededelen dat je om half 8 al in je bed gaat liggen om een boek te lezen. 

♥ 10. Natuur
Geniet van de natuur in het najaar! De kleuren en de bladeren, alles is zo mooi in de herfst. Dus ga ook lekker naar buiten met je vriendinnen en houd een fotoshoot tijdens deze fotogenieke dagen. 

♥ 11. Romantisch
De zomer heeft altijd een losbandige, vrije sfeer. In tegenstelling tot herfst, wat vooral een romantische sfeer heeft. Zorg dat je hier optimaal gebruik van maakt. 

♥ 12. Chocomel! 
Je kan weer optimaal genieten van een lekkere kop warme chocolademelk met slagroom. Of twee of drie koppen. 

♥ 13. Bad
Geniet urenlang van een lekker warm bad. Hier had jij zeker geen tijd voor in de zomer door al die feestjes en stranddagjes?!

♥ 14. Bijna kerst
Yesss, kerst is weer in zicht. Dit betekent nog meer reden voor een feestje en vooral: eten! 

Fashion nieuws 

Beeld: Pixabay | Bron: Now.where.this.timeout.com, Bustle.com, Elitedaily.com

Powered by: GirlScene.nl