11 redenen waarom je marketplaces met jouw ERP-systeem moet integreren

Steeds meer fashionmerken gaan, naast hun bestaande verkoopkanalen, verkopen via marketplaces als bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, of Amazon. Hoge marges en de omslachtige administratieve verwerking van verkopen en retouren zijn een aantal van de belemmeringen die fashionmerken er van weerhielden om marketplaces toe te voegen als verkoopkanaal, ondanks de voordelen die het kan bieden. Gelukkig heeft de technologie ook op dit gebied grote sprongen gemaakt. Tegenwoordig kun je de verkoop via marketplaces eenvoudig integreren in je ERP-systeem.

Een marketplace integratie met je ERP-systeem helpt je om je om de logistiek van en de communicatie rondom de verkopen via marketplaces te vereenvoudigen. Maar hoe werkt dat nou precies?

Voordelen van Marketplace/ERP-integratie

Eigenlijk is het grootste voordeel efficiëntie over de gehele linie. Fashion ERP-leverancier Reflecta Automation zet de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Lees verder op:
https://fashionunited.nl/nieuws/mode/11-redenen-waarom-je-marketplaces-met-jouw-erp-systeem-moet-integreren/2020033045209