10 celebs die enorm op hun kinderen of ouders ljiken

Binnen elke familie zijn er ouders en kinderen die net even wat meer op elkaar lijken. Alleen hoe zit dat bij celebs? Wie lijkt het meest op hun ouders of juist op hun kinderen? Girlscene heeft tien celebs opgezocht die ondanks een generatieverschil nog steeds heel veel op elkaar lijken. Nieuwsgierig geworden? Lees en kijk dan snel verder! 

Ook binnen beroemde families heb je kinderen en ouders die meer of minder op elkaar lijken. Sommigen vinden dit juist fijn en sommigen wat minder. Maar het is voor ons in ieder geval altijd leuk om te vergelijken.


Reese Witherspoon en dochter Ava Phillippe
Met haar roze lokken lijkt Ava Phillippe nog steeds sprekend op haar moeder Reese Witherspoon. Ava is Reese’s enige dochter en lijkt ontzettend op haar moeder.


Zoë Kravitz en moeder Lisa Bonet
Zoë lijkt veel op haar beroemde vader Lenny Kravitz, maar als we moeten kiezen is het toch Lisa Bonet die wint. Met hun lange, donkere dreads hebben moeder en dochter precies dezelfde stoere look. 


Selena Gomez en moeder Amanda Teefey
Selena en haar moeder lijken echt als twee druppels water op elkaar. Alleen heeft Amanda de laatste tijd haar lokken een stuk lichter geverfd. 


Nina Dobrev en moeder Michaela Constantine 
Net als Selena’s moeder heeft ook Michaela lichter haar dan haar dochter Nina Dobrev. Ondanks het verschil in haarkleur zijn de twee met één oogopslag als bloedverwanten te herkennen. 


Miley Cyrus en moeder Tish Cyrus
Misschien doet Tish een beetje te hard haar best om zo jong als Miley te blijven, maar ze lijkt dan ook wel heel erg op haar dochter. De twee worden regelmatig samen gespot op de rode loper. 


Meryl Streep en dochter Mamie Gummer
Mamie Gummer weleens tegengekomen in films en series? Dan heb je vast weleens het gevoel gehad dat het karakteristieke gezicht je ergens bekend van voorkwam. Dat komt doordat Mamie Gummer sprekend op haar wereldberoemde moeder Meryl Streep lijkt. 


Cindy Crawford en dochter Kaia Gerber
Kaia is met haar jonge uitstraling, knappe gezicht en prachtige lokken hard bezig net zo’n beroemd model te worden als haar moeder. Gelukkig heeft ze haar looks ook van haar moederskant geërfd. 


Will Smith en zoon Jaden Smith
Zowel Willow als Jaden lijken sprekend op hun vader Will Smith. Maar als we moeten kiezen gaan we toch voor Jaden! 


Tom Hanks en zoon Colin Hanks
Een stuk minder bekend dan zijn vader (maar ook veel jonger) is acteur Colin Hanks. De twee beginnen wel steeds meer op elkaar te lijken. Dus misschien dat dat de carrière van Colin een push zal geven. 


Kate Hudson en moeder Goldie Hawn
Het is inmiddels jaren geleden dat Goldie Hawn in de showbizz werkte, maar haar dochter Kate Hudson neemt haar nog weleens mee de rode loper op. Zelfs nu Goldie in de zeventig is lijken moeder en dochter nog sprekend op elkaar. 

Fashion nieuws

Bron: Seventeen, Buzzfeed
Bron beeld: Getty Images

Powered by: GirlScene.nl